Utbildning på strongandhappy.se

Varje månad har vi ett temaområde där vi fokuserar på ett visst ämne, där vi pratar om teknik, fysisk hälsa, psykisk hälsa, planering, eller vad det nu är för tema just den månaden.

Utbildningen tar form på lite olika sätt, ibland genom text, ibland genom föreläsningsfilmer och ibland med övningsvideos och förklaringar.

Kommande teman:

December:

Tema julmys! I december fortsätter vi lite på tema rörlighet och mobilitet och då kommer jag bjuda på live-yoga flera gånger om! Håll koll i schemat när månaden närmar sig så hittar ni när det är dags för yogapass!

Januari

Uppstart – nytt år och nya träningslöften! Hur gör man för att planera sin träning utan att det blir hetsigt? Hur gör man för att sätta mål som motiverar en under längre tid? Vad bör man planera in i sin träning? Lets start the new year with a bang!

Februari

Strong and happy – hur gör man träningen rolig och motiverande? I februari fokuserar vi på happy i medlemskapet och pratar om hur vi gör för att träningen ska kännas rolig. Det behöver inte vara att man tycker att själva träningen är rolig såklart, men med olika knep och tillvägagångssätt gör vi det bästa vi kan helt enkelt.